Εταιρικό Κέντημα Λογοτύπου

Το τμήμα της εταιρείας Emmanouil Emporio σας προσφέρει την Υπηρεσία Κεντήματος όπου μπορείτε να κεντήσετε το Λογότυπο της εταιρείας σας πάνω σε οποιοδήποτε ένδυμα επιλέξετε και σε όποια περιοχή του ρούχου θέλετε (συμπεριλαμβάνονται και καπέλα/τζόκεϋ). Επιλέγοντας την Υπηρεσία αυτή ενισχύετε την αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σας. Η υλοποίηση γίνεται με τις επαγγελματικές κεντητικές μηχανές Tajima που προσφέρουν υψηλής ποιότητας κεντήματα με σταθερότητα χρωμάτων και αντοχή στο χρόνο.


 • Δημιουργείται πρόγραμμα κεντήματος με το λογότυπο της επιλογής του πελάτη
 • Το πρόγραμμα μεταφέρεται στην κεντητική μηχανή και κεντιέται απευθείας πάνω στο ρούχο
 • Τόσο η δημιουργία του προγράμματος όσο και ο αριθμός των βελονιών του κεντήματος καθορίζουν το τελικό κόστος.


Το μόνο που χρειάζεται για την αρχική μας προσφορά, είναι το λογότυπό σας και οι απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε πάνω στο ένδυμα. Για να έχετε κεντημένο το λογότυπό σας κοστίζει φθηνότερα από ό, τι θα μπορούσατε να έχετε σκεφτεί!

Σημείωση: Η Υπηρεσία κεντήματος αφορά ρουχισμό που είναι δικός μας, έχετε προμηθευτεί από την εταιρεία μας.

Λόγοι για να παραγγείλετε από εμάς:

 • Πολύ Ανταγωνιστικές τιμές
 • Έκπτωση για μεγάλες παραγγελίες
 • Δωρεάν μεταφορικά
 • Παράδοση των κεντημένων ενδυμάτων συνήθως εντός 5 ημερών (ανάλογα τον όγκο της παραγγελίας)


Για την Προσφορά μας στείλτε μας Email στο info@emmanouil.com


Ή να στείλετε τα στοιχεία σας άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του Κεντήματος που προσφέρουμε

Το κέντημα παρουσιάζει  πλεονεκτήματα έναντι του τυπώματος (τύπωμα/στάμπα). Μερικά από αυτά είναι:

 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • Ανάγλυφη λεπτομέρεια
 • Εφαρμογή σε προϊόντα που δεν γίνεται τοποθέτηση στάμπας

 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι χρειάζεται για να γίνει το κέντημα?

Μια επαγγελματική κάρτα, μια φωτογραφία με το λογότυπό σας ή ένα αρχείο σε μορφή .bmp ή .jpg. Ο κατασκευαστής του κεντήματος θα πάρει ένα από αυτά, θα τα σκανάρει (εκτός και αν είναι ήδη σε συγκεκριμένη μορφή αρχείου όπως προαναφέραμε) και πάνω σε αυτά θα δουλέψει με συγκεκριμένο  λογισμικό και θα δημιουργήσει το πρωτότυπο ηλεκτρονικό πρόγραμμα (μακέτα). Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του κεντήματος είναι απολύτως απαραίτητο, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούν να δουλέψουν οι κεντητικές μηχανές που θα φτιάξουν το λογότυπό σας.

Το κόστος του κεντήματος?

Πρώτα απ' όλα, υπάρχει το κόστος της αρχικής μακέτας η οποία χρεώνεται μια φορά και δεν ξαναχρεώνεται. Ο κατασκευαστής του κεντήματος διατηρεί αρχείο, οπότε το λογότυπό σας είναι καταχωρημένο. Επίσης για κάθε διαφορετικό λογότυπο, υπάρχει πάντα το αρχικό κόστος της μακέτας, εκτός και αν υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις π.χ. στην μια μακέτα έχει το τηλέφωνο της εταιρείας σας και στην άλλη δεν χρειάζεται να μπει. Τέλος, το κόστος του κεντήματος εξαρτάται από:

 • Το μέγεθος
 • Πού θα τοποθετηθεί. Για παράδειγμα, όσο μεγαλύτερο πιο πολλά χρώματα και εφαρμογή σε δύσκολα σημεία, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το κόστος κτλ.

Για να σας δοθεί το τελικό κόστος πρέπει πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας και να δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με το μέγεθος και τα χρώματα που θέλετε να υπάρχουν στο κέντημα. Η εταιρεία μας μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του κεντήματος θα σας δώσουμε τη τελική τιμή.

Μπορώ να κάνω τα πάντα στο λογότυπό μου με κέντημα?

Σχεδόν όλα. Δεν μπορείτε να κάνετε φωτογραφική απεικόνιση (οι φωτογραφίες δεν γίνονται κεντήματα).

Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του κεντήματος και στον αριθμό χρωμάτων?

Ναι υπάρχει περιορισμός σε κάποια πράγματα, π.χ. στα μπλουζάκια το μεγαλύτερο κέντημα που μπορεί να γίνει στην πλάτη είναι 24 εκατοστά σε μήκος. Ο μεγαλύτερος αριθμός χρωμάτων που μπορεί να τοποθετηθεί είναι 12. Ο υπεύθυνος του κεντήματος θα μας ενημερώσει για όποια απορία έχετε εφόσον μας έχετε πει τι, πως και που ακριβώς το θέλετε.

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης ανεξίτηλων κλωστών για φόρμες εργασίας που χρειάζονται πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες?

Ναι υπάρχει, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει πρώτα. Το κέντημα θα γίνει με ειδικές κλωστές που αντέχουν έως και τους 90°C και δεν ξεβάφουν. Οι απλές κλωστές αντέχουν μέχρι τους 50°C και ΌΧΙ στο χλώριο.

Μπορώ να κάνω το λογότυπό μου με διαφορετικούς τρόπους?  π.χ. Σε μπλουζάκι να έχει όλες τις πληροφορίες και το τηλέφωνο/email στην πλάτη και στο στήθος μόνο το όνομα της εταιρείας μου?

Ναι γίνεται και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση μακέτας καθώς φτιάχνετε μόνο μια και οι τροποποιήσεις είναι δωρεάν. Χρέωση 2ης/3ης κτλ. μακέτας γίνεται μόνο όταν υπάρχουν τελείως διαφορετικά λογότυπα (γράμματα, σχήματα κτλ.).