Τρόποι Αποστολής


Μόλις καταχωρηθεί επιτυχώς η παραγγελία σας, εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης και λαμβάνετε email επιβεβαίωσης με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.


1. Αποστολές για Ελλάδα

Οι αποστολές των προϊόντων από την εταιρεία μας πραγματοποιούνται εντός μίας με τριών (1-3) εργάσιμων ημερών, μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier (ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ). Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων προσωπικών σας στοιχείων προς την Emmanouil Emporio IKE (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν δεν είναι σωστά, η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση ή την μη έγκαιρη παράδοση.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε μεγάλη καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2320827 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Έξοδα Αποστολής/Mεταφορικά

  • Αττική & Χερσαία Ελλάδα: 3,00
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5,00

 

Το κόστος Αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Για Αγορές άνω των 85 Ευρώ εντός Ελλάδας ΔΩΡΕΑΝ* Αποστολή!

 *Εξαιρούνται οι πολύ μεγάλου όγκου & βάρους παραγγελίες (π.χ. 5 x ζευγάρια γαλότσες), οπότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


2. Αποστολές για Κύπρο

 Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 5-7 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω ACS  με χρέωση 15,00€ (economy service) και προπληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας**.

Οι αποστολές για Κύπρο γίνονται με εβδομαδιαίο δρομολόγιο θαλάσσιας μεταφοράς. Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 15 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Εφόσον η παράδοση από το κατάστημα παραλαβής στο κεντρικό γίνεται έως την Τετάρτη το βράδυ, η παράδοση θα γίνεται την επόμενη ημερολογιακή εβδομάδα, αλλιώς οι αποστολές παραμένουν έως την επόμενη αναχώρηση. Εάν επιθυμείτε αποστολή Express/με αεροπλάνο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αζήτητου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για Αγορές άνω των 150 Ευρώ για Κύπρο ΔΩΡΕΑΝ* Αποστολή!

 *Εξαιρούνται οι μεγάλου όγκου παραγγελίες, οπότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

** Η Αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

 


3. Αποστολές σε λοιπές χώρες του Εξωτερικού

Αποστολές γίνονται και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) με έξοδα αποστολής 28.50 ευρώ έως 2 κιλά και κατόπιν συνεννόησης για παραπάνω κιλά με προπληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας.

Ε.Ε.: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία (συμπεριλαμβανομένης της Κορσικής και του Μονακό), Γερμανία, ∆ανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία (συμπεριλαμβανομένων των Βαλεαρίδων και των Κανάριων Νήσων), Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία (συμπεριλαμβανομένων των Αζόρων), Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

* Η Αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για αποστολές στο Εξωτερικό.