Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ιδρύθηκε το 1975 στην Νέα Ιωνία με σκοπό την κατασκευή και εμπορία ενδυμάτων εργασίας, υποδημάτων ασφαλείας και αξεσουάρ.

 Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα παραγωγής υφασμάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. 

Η εταιρεία μας προτείνει ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία για τους εργαζομένους σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. 

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον επώνυμες ευρωπαϊκές εταιρείες πετυχαίνοντας την διαρκή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές. 

Διαθέτουμε επίσης, ρούχα δικής μας παραγωγής δίνοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν την ιδανική λύση. 

Οι συλλογές μας στα επαγγελματικά ρούχα και στα είδη προστασίας εργαζομένων απευθύνονται σε όλους τους τομείς εργασίας όπως εργοτάξια, εργοστάσια, νοσοκομεία, ιατρεία, εστιατόρια, cafe, ξενοδοχεία κ.ά. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικά καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται για λιανική ή χονδρική πώληση.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε πλησιέστερο κατάστημα της αρεσκείας σας.