Αλλαγές & Επιστροφές προϊόντων


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (αλλαγή μεγέθους με ίδιο κωδικό ή με κάποιο άλλο προϊόν)

Σε περίπτωση που το μέγεθος δεν σας είναι καλό ή δεν μείνατε ευχαριστημένοι με το προϊόν, το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας. Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος που μόλις αγοράσατε, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2320827 ή στείλετε το μήνυμά σας στο info@emmanouil.com

 

Αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον έχετε ενημερώσει για τον λόγο επιστροφής κατά την παραλαβή του.

 

  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία (όπως παραδόθηκε) να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει πλυθεί στο πλυντήριο
  • Με την έγκριση της αλλαγής από την εταιρεία μας, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και εσείς δίνετε πίσω το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε στον courier (ανταλλαγή προϊόντων “χέρι με χέρι”)
  • Τα έξοδα επιστροφής από όποια πόλη βρίσκεστε είναι 6,00€  και επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν βρίσκεστε κοντά μας, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο πλησιέστερο κατάστημα της αρεσκείας σας (Νέα Ιωνία ή Μοναστηράκι)

 

*Δε γίνονται δεκτές Αλλαγές σε προϊόντα Μιας Χρήσης, Καπέλα Υφασμάτινα, Μάσκες Υφασμάτινες, Πάτους και Κάλτσες.

** Δε γίνονται δεκτές Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν Κέντημα ή Τύπωμα.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Ισχύει Μόνο για ηλεκτρονικές αγορές!)

Κάνουμε δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας μετά από σχετικό γραπτό αίτημά σας στο e-orders@emmanouil.com με τις εξής προϋποθέσεις:

 

  • Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας
  • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης)
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: EMMANOUIL EMPORIO IKE, Νικολάου Πλαστήρα 32, Νέα Ιωνία, 14231 (2ος όροφος)
  • Επιστροφές με τα ΕΛΤΑ ταχυδρομεία δεν γίνονται δεκτές

 

Σε κάθε από τις παρακάτω περιπτώσεις, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που επιστρέψετε στην παραπάνω διεύθυνση.

1. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων σας για τα προϊόντα που επιστρέψετε γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε στην αποστολή.

2. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν.  Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε στην αποστολή.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

 

*Δε γίνονται δεκτές οι Επιστροφές σε προϊόντα "Μιας Χρήσης", Καπέλα Υφασμάτινα, Μάσκες Υφασμάτινες, Πάτους και Κάλτσες.

** Δε γίνονται δεκτές Επιστροφές  σε προϊόντα που έχουν Κέντημα ή Τύπωμα.