Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιό είναι το κόστος της Aποστολής στην περιοχή μου?

Πατήστε Εδώ για να δείτε τα έξοδα Αποστολής & τους Τρόπους Πληρωμής της Emmanouil Company. Το κόστος Αντικαταβολής είναι Δωρέαν και δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

2. Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Για να δείτε τους τρόπους πληρωμής της Emmanouil Company πατήστε Εδώ.

3. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής είναι διαθέσιμες για παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα της παραγγελίας σας. Για την Επαρχία, τα Νησιά & τις Δυσπρόσιτες περιοχές ο μέγιστος χρόνος παράδοσής μας είναι τρεις εργάσιμες ημέρες από τη μέρα της παραγγελίας σας. Θα σας σταλεί αυτόματα ένα email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με το μοναδικό αριθμό παρακολούθησης των ταχυμεταφορών σας. Οι courier που συνεργαζόμαστε είναι η ACS , Γενική Ταχυδρομική.  Μπορείτε να αναζητήσετε το πακέτο σας πατώντας στην αντίστοιχη μεταφορική.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια διευκρίνηση για τη παραγγελία σας.

4. Τι θα συμβεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου;

Εάν υπήρξε ένα πρόβλημα με την παραγγελία σας, θέλουμε να το διορθώσουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2320827, 210-2798925 ή μέσω email στο info@emmanouil.com, για να βοηθήσουμε όσο απαιτείται για λυθεί το πρόβλημά σας.

5. Ποια είναι η διαδικασία εάν θέλω να κάνω αλλαγή σε ένα προϊόν?

Πατήστε εδώ για να δείτε τη διαδικασία αλλαγών της Emmanouil Company.

6. Πόσο ασφαλή είναι τα στοιχεία της κάρτας μου;

Η Emmanouil Company δεν κατέχει άμεσα ή την αποθήκευση της κάρτας σας όταν παραγγέλνετε online μαζί μας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραπεμφθείτε σε ξεχωριστή ιστοσελίδα της Alphabank ecommerce, μέσω της οποίας θα κάνετε την πληρωμή σας. Θα δείτε ένα πράσινο λουκέτο στη γραμμή του browser σας όταν θα πάτε στην καταχώρηση των στοιxείων της κάρτα σας στην Alphabank, επιβεβαιώνοντας την ασφάλεια σας. Αυτό εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές και ασφαλή εμπειρία online shopping. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.